Nieuws

De WLS Forte, hét vitaminesupplement voor na uw gastric bypass, is voor het eerst ontwikkeld in 2008. Ondertussen zijn er een aantal aanzienlijke verbeteringen gekomen op het gebied van smaak en samenstelling. Sinds september 2013 is de vernieuwde WLS Forte op de markt!

Een wetenschappelijke basis

In de wetenschappelijke literatuur is het bekend dat het voor WLS patiënten een uitdaging is om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Een reden voor FitForMe om in 2008 een multivitamine te ontwikkelen die speciaal is gericht op deze groep. De afgelopen jaren heeft men via onderzoek proberen aan te tonen dat dit supplement beter werkt dan een standaardproduct.

Probeer de nieuwe versie!

De WLS Forte is vernieuwd. Bestel nu eenvoudig uw gratis startpakket WLS multivitamines en ontvang deze al de volgende (werk)dag kosteloos bij u thuis!

Onderzoek

In 2011 is een onderzoek gestart in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem met patiënten die een gastric bypass hebben ondergaan. Eén jaar lang is er bijgehouden wat het effect is van het dagelijks innemen van multivitamines na de operatie. Vooral het verschil tussen de speciale dosering in de WLS Forte en een standaard supplement met 100% Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH), is uitgebreid onderzocht.

Opzet van het onderzoek

Exact 150 patiënten hebben vrijwillig meegedaan aan het onderzoek. Zij zijn (willekeurig) in twee groepen verdeeld. Eén groep kreeg de WLS Forte van FitForMe, de andere groep kreeg een standaard multivitamine met 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). Het onderzoek was blind, dat betekent dat men niet wist welk supplement hij of zij kreeg. Beide supplementen zagen er exact hetzelfde uit. De ‘standaard multivitamine’ was op dezelfde manier in een capsule verwerkt. De patiënten is gevraagd elke dag één capsule in te nemen. Via bloedafname werden de waardes van alle vitamine- en mineralen gemeten. Dit werd gedaan 1 maand voor de operatie, 6 maanden en 12 maanden na de ingreep.

Conclusie

De conclusie uit het onderzoek is dat de WLS Forte van FitForMe veel beter werkt dan een multivitamine met een standaard samenstelling. WLS Forte houdt de vitamine- en mineralenspiegel op een gezond niveau.

Vitamine B12 is een veelbesproken vitamine na een gastric bypass. Het is een uitdaging om hier dagelijks voldoende van binnen te krijgen. Met alleen voeding lukt dit niet, patiënten moeten dit binnenkrijgen via een supplement. Uit het onderzoek komt naar voren dat de groep die de WLS Forte heeft gebruikt, veel betere vitamine B12 waardes heeft en zich beter voelde dan de controlegroep. Hetzelfde geldt voor ijzer. De groep die de WLS Forte gebruikten hadden bij de bloedtest optimale ijzerwaardes.

Nog verder verbeterd

Naar aanleiding van bovenstaand onderzoek is WLS Forte verder verbeterd. De dosering van de vitamines A, B6 en B8 is verlaagd. Met en lagere dosis van deze vitamines wordt eenzelfde resultaat behaald.

Zoals u weet is de visie van FitForMe dat u alleen de hoeveelheid vitamines en mineralen binnenkrijgt die nodig zijn voor u. De hoeveelheid vitamine D is verhoogd. Met deze nieuwe dosering is de opname nog meer verbeterd. Vitamine K is weggelaten uit de nieuwe WLS Forte. Nu kunnen mensen die antistollingsmiddelen gebruiken ook de WLS Forte innemen.

Starten met WLS Forte!

Bent u gestopt met het gebruiken van de WLS Forte? FitForMe biedt u de mogelijkheid om een proefpakket aan te vragen met hierin de WLS Forte en de Calcium Forte. Bestel nu direct een startpakket!

Klik hier direct om deze aan te vragen!

Heeft u vragen?

Bel met de FitForMe klantenservice, wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.30 - 19.30u en op vrijdag van 8.30 - 17.30u via telefoonnummer 010 - 223 55 28. U kunt ook een email sturen naar klantenservice@fitforme.nl