Alle producten

Pure Whey Eiwit - Vanille

Meer afbeeldingen

Pure Whey Eiwit - Vanille
 • Voor behoud van sterke botten & hulp bij spieropbouw!
 • Ook prettig voor spierherstel ná het sporten
 • Geef uw lichaam krachtige eiwitten
 • Met het goed opneembare wei eiwit isolaat
Meer informatie
Opties Prijs per maand Totaal
Beste optie
€ 34,18 € 102,55
- € 39,95

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 39,95

FitForMe Zeker
Vaste klanten hebben bij ons een streepje voor. Zo ontvangt u tót 25% korting op uw bestelling en geniet u bovendien van het gemak dat wij uw product elk kwartaal of half jaar bij u thuis bezorgen, zonder dat u ergens aan vastzit!

Omschrijving

Details

Eiwit voor sterkere spieren

Door de vermageringsoperatie verandert er veel in uw lichaam. Dat is allereerst fijn, want u valt nu eindelijk af! Tegelijkertijd krijgt u minder voedingsstoffen binnen, juist omdat u minder eet. Met Pure Whey Eiwit van FitForMe kunt u uw eiwitten - een belangrijke bouwstof voor uw lichaam - aanvullen. Hiermee ondersteunt u uw lichaam bij het opbouwen, herstellen en versterken van spierweefsel.

Pure Whey Eiwit bevat whey isolaat, een zuivere vorm van eiwit. Als u dit eiwit supplement regelmatig gebruikt voor of na het sporten, helpt u uw spieren te versterken.

Met één pot Pure Whey Eiwit maakt u 33 shakes. Eenvoudig en snel te bereiden, met een lekkere vanillesmaak. Proberen? Bestel de kennismakingsset, in de smaken aardbei, vanille en naturel.

Kwaliteit

FitForMe garandeert u de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarom laten we al onze producten in Nederland maken door erkende bedrijven. Deze bedrijven voldoen aan de HACCP-normen en hebben bijbehorende certificeringen en keurmerken zoals de GMP (Good Manufacturing Practice), ISO 22000 en FSSC 22000. We verpakken onze tabletten en capsules bij voorkeur in speciale doordrukstrips, omdat deze zogenaamde blisterverpakkingen de beste bescherming bieden tegen invloed van zuurstof, vocht en licht. Lukt dat niet, dan kiezen we voor praktische potjes die eveneens goed beschermen tegen invloeden van buitenaf. En in een steeds transparantere wereld melden wij al onze supplementen aan bij Z-index, onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP).
Inhoud en gebruik

Content and use

Inhoud

Pure Whey eiwit Vanille bevat per 30 gram eiwit:

AminozurenHoeveelheid in %
Alanine 5,0
Arginine 2,1
Asparaginezuur 11,0
Cysteïne 2,2
Glutaminezuur 18,1
Glycine 1,4
Histidine 1,7
Isoleucine 6,4
Leucine 10,6
Lysine 9,6
Methionine 2,2
Fenylalanine 3,0
Prolin 5,5
Serin 4,6
Threonin 6,7
Tryptophan 1,4
Tyrosin 2,6
Valin 1 5,9

Pure Whey eiwit Vanille bevat per 30 gram product:

VitaminesHoeveelheidRI 2
Foliumzuur 29,5 µg 15%
Mineralen   Hoeveelheid RI 2
Calcium 132,8 mg 17%
Chloride 14,8 mg 2%
Magnesium 14,8 mg 4%
Fosfor 64,9 mg 9%
Kalium 118,1 mg 6%
Natrium 17,7 mg -
Choline 2,9 mg -

 1. ESS = Essentiële aminozuren

 2. RI = referentie- inname volgens Verordening (EU) 1169/2011.

Tips voor inname:

 • Bij voorkeur ’s ochtends vroeg, na fysieke inspanning of voor het slapen gaan innemen.
 • Los per shake 30 gram Pure Whey Eiwit op in 200 ml magere of halfvolle melk. U kunt de shake ook met water maken.
 • Voor een optimaal resultaat mixt u de whey eiwit shake in een shakebeker of blender.

Ingrediënten

Whey proteine isolaat instant (bevat KOEMELKEIWIT, SOJALECITHINE en LACTOSE), smaakversterker (vanillearoma), zoetstof (sucralose).

Aan dit product is de smaakstof vanillearoma en is de zoetstof sucralose toegevoegd. De eiwitpoeder is geschikt voor mensen met een vegetarische levensstijl. Dit product is ook geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mannen en vrouwen vanaf 18 jaar

Aanbevolen dosering

Neem één eiwit shake per dag als aanvulling op uw voeding. Overschrijd deze aanbevolen dosis niet. In overleg met uw diëtist kunt u bepalen hoeveel gram u per dag nodig heeft om uw voeding optimaal aan te vullen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid vlees, vis of zuivel (bijvoorbeeld kaas, melk en yoghurt) die u dagelijks gebruikt. Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde en evenwichtige voeding, voedingssupplementen zijn hiervoor geen vervanging.

Allergie informatie

FitForMe Pure Whey Protein bevat de allergenen KOEMELKEIWIT, SOJALECITHINE en LACTOSE (2,5 g/100 g product).

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram onbereid product
Energie in kcal 365,8
Energie in kJ 1536,4
Eiwitten in g 90,8
Koolhydraten in g 2,8
Vetten in g 0,6
Per portie van 30 gram met 200 ml halfvolle melk
Energie in kcal 201,7
Energie in kJ 847,1
Eiwitten in g 34
Koolhydraten in g 10,4
Vetten in g 3,2

Bewaren

Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Informatie downloaden

Pure Whey Eiwit bijsluiter als PDF

Bestellen en retourneren

Uw bestelling

Als u de multivitamines of andere supplementen van FitForMe wilt bestellen, dan kan dat via deze website. We hebben onze webshop zo ingericht dat bestellen heel eenvoudig werkt. Zo gemakkelijk. Zo FitForMe.

Levertijd

Als u op werkdagen uw bestelling voor 15:00 uur aan ons doorgeeft, verzenden we uw supplementen dezelfde dag naar u toe en heeft u uw bestelling vaak binnen 1-2 werkdagen in huis.

Levering

Als betrouwbare partners voor de verzending van uw pakket werkt FitForMe samen met DHL Global Mail & Post NL. Met track & trace kunt u de status van uw bestelling op elk moment controleren.

Retourneren of ruilen. Eenvoudig en snel.

Wanneer u na ontvangst van uw bestelling besluit om de supplementen te retourneren of om te ruilen, heeft u daar tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd voor. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om de bestelling op te sturen als retour. De producten dienen ongeschonden te zijn als u deze besluit te retourneren.

U kunt uw pakket retourneren naar het volgende adres:

FitForMe

Tav: Retouren afdeling FitForMe

Watermolen 9

4751VK Oud-Gastel

Verzendkosten die in rekening worden gebracht bij het retourneren van pakketten, worden door FitForMe niet vergoed en zijn voor uw eigen rekening. Voor een brievenbuspakket betaalt u gemiddeld € 3,95 en voor een normaal pakket een bedrag van € 6,95. Indien de producten beschadigd zijn, door meer te doen dan nodig was om het product te beoordelen, kunnen er kosten in rekening gebracht worden en kan de retour niet worden vergoed. 

Om uw retourzending op de juiste manier te kunnen verwerken, is het noodzakelijk dat u uw pakket eerst aanmeldt. Dit kunt u gemakkelijk doen door contact op te nemen met onze klantenservice, via 010 - 22 355 28. U kunt er ook voor kiezen om de producten om te ruilen. Wij willen u verzoeken geen producten naar ons kantooradres te versturen.

Heeft u vragen of wilt u uw bestelling annuleren voor dat wij deze hebben verzonden? Neem dan contact op met de FitForMe Klantenservice van via 010 - 22 355 28. Wij informeren u graag over het retourneren of ruilen van uw supplementen.

Bel ons eerst even

Voordat u uw pakket retourneert, dient u eerst uw pakket aan te melden. Pakketten die niet aangemeld zijn kunnen helaas niet retour aangenomen worden. U kunt uw pakket gemakkelijk vooraankondigen door contact op te nemen met onze klantenservice op telefoonnummer 010 - 22 355 28.

Geld terug of ander product

Als u uw product terugstuurt, ontvangt u uw aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de producten om te ruilen voor een ander FitForMe product.

Pure Whey Eiwit - Vanille

Wat is FitForMe Zeker
Als u kiest voor FitForMe Zeker krijgt u uw supplement elk kwartaal of elk half jaar automatisch thuisgestuurd, wel zo gemakkelijk. U hoeft zelf niet meer aan het bestellen te denken en komt nooit zonder uw supplement te zitten. Uiteraard zit u nergens aan vast en u kunt uw bestelling altijd uitstellen of stopzetten. Bovendien krijgt u een mooie korting als u voor het herhaalgemak van FitForMe Zeker kiest!
Hoe lang doe ik met een pot?
De meeste mensen gebruiken per dag een portie van 30 gram Pure Whey Eiwit. Een pot is dan genoeg voor 33 porties. Dat is meer dan een maand.
Hoe ondersteunt Pure Whey Eiwit mij?
Doordat u na de operatie minder eet kunt u naast minder vitamines en mineralen ook minder eiwitten binnen krijgen dan voor de operatie. Eiwitten dragen bij aan de groei van spiermassa en zijn goed voor sterkere spieren. Daarnaast zijn eiwitten van belang voor de samenstelling van de botten.
Kan ik de Pure Whey Eiwit ook anders verwerken dan met melk?
Jazeker, u kunt er zelfs Power pannenkoeken mee maken of u kunt het poeder in uw soep verwerken. Zie voor de lekkerste recepten onze "speciale receptenpagina"
Ik heb een lactose-intolerantie, mag ik de Pure Whey Eiwit gebruiken?
Dat ligt er aan hoe gevoelig u bent. De meeste mensen met lactose-intolerantie kunnen de Pure Whey Eiwit gebruiken, er zit namelijk maar minder dan 0,75 gram lactose in per portie van 30 gram. Als u toch twijfelt, bel of mail ons dan gerust of raadpleeg uw arts.

Misschien bent u ook in deze producten geïnteresseerd:

 • WLS Optimum

  WLS Optimum

  • Goede multivitamine voor na uw sleeve
  • Eén capsule per dag
  • En ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
 • WLS Forte

  WLS Forte

  • Multivitamine voor iedereen met een gastric bypass
  • Eén capsule per dag
  • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
 • WLS Maximum Pakket

  WLS Maximum Pakket

  • Goede multivitamine voor na uw biliopancreatische diversie of duodenal switch
  • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
  • Met GRATIS Vitamine A