Vacature: Diëtist

FitForMe is op zoek naar een diëtist met een commerciële instelling, voor 40 uur per week.

Functieprofiel

Heb jij je HBO Voeding en Diëtetiek studie afgerond en ben je op zoek naar een uitdaging die daarbij past? Dan is dit je kans. FitForMe is een toonaangevende speler in de markt voor voedingssupplementen voor na een bariatrische ingreep. Wij zoeken jonge professionals die onze klanten blijvend verrassen door hoogwaardige service te verlenen met als uiteindelijke doel een glimlach op het gezicht van onze klanten. Heb je affiniteit met voeding, gezondheid en voedingssupplementen en heb je daarnaast ook een servicegerichte en commerciële instelling, dan is deze functie wat voor jou.

Functieomschrijving

Werken als diëtist op de klantenservice van FitForMe houdt in dat je dynamische en veelzijdige werkzaamheden verricht en dagelijks in contact bent met onze klanten via telefoon, e-mail en social media. Je zult veel leren over de advisering van voedingssupplementen rondom een bariatrische ingreep. Je volgt een intensief trainings- en coachingstraject, zodat je kunt werken aan zowel jouw inhoudelijke kennis als je persoonlijke competenties.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Voeding en Diëtetiek.
 • Je hebt een servicegerichte en commerciële instelling.
 • Je kunt goed multitasken en omgaan met een wisselende werkdruk.
 • Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken en prioriteiten stellen.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je werkt resultaatgedreven en hebt gevoel voor het verlenen van extra service.
 • Je hebt een professionele werkhouding en kan ons team op een dergelijke wijze versterken.
 • Je zorgt ervoor dat al onze klanten een glimlach op het gezicht krijgen.
 • Je bent woonachtig in omgeving Rotterdam.

Dit kun je van ons verwachten

 • Werken in een team waarbij ambitie, hard werken en gezelligheid samen gaan.
 • Een unieke kans om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het succes van een snel groeiend internationaal bedrijf, door onze klanten uitstekende service te verlenen en positief te verrassen.
 • Een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid binnen een bedrijf met ambitie.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen middels een intensief tranings- en coachingstraject.
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met o.a. reiskostenvergoeding en pensioenopbouw;
 • 25 vakantiedagen per jaar (op basis van 40 uur).

FitForMe is een open organisatie waarin enthousiasme, eigen initiatief en verantwoordelijkheid centraal staan. Bij ons hangt een informele, ondernemende sfeer gecombineerd met een gezonde dosis fanatisme. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat. 

Over FitForMe

FitForMe is een innovatieve Rotterdamse onderneming actief in de markt voor voedingssupplementen. Wij groeien hard. Niet alleen in Nederland, maar ook daar buiten in o.a. België, Frankrijk, Duitsland, Engeland (UK), Spanje, Portugal, Denemarken, Zweden, Oostenrijk en Italië. En inmiddels zijn wij ook in het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika op weg naar marktleiderschap.

Wij zijn een ambitieus team en toonaangevende speler in de internationale markt voor voedingssupplementen rondom een bariatrische ingreep. We geloven in het verlenen van uitstekende service om de verwachtingen van onze klanten elke dag weer te overtreffen.

Met plezier aan het werk

FitForMe is een open organisatie waarin enthousiasme, eigen initiatief en verantwoordelijkheid centraal staan. Bij ons hangt er een informele sfeer, gecombineerd met een gezonde dosis fanatisme. We lunchen samen, sluiten de week het liefst gezamenlijk af met een fijne borrel en organiseren regelmatig activiteiten en uitjes. Er is veel ruimte voor plezier en ontspanning (zoals een bedrijfsmasseur!). Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat.

Geïnteresseerd?

Kom maar op met je reactie! Deze mag je sturen naar jobs@fitforme.nl.