Ons verhaal

Ons verhaal begint met twee vrienden. De één is veel buiten, eet gezond, maar sport weinig. De ander sport juist erg fanatiek, maar heeft een kantoorbaan en gaat regelmatig met collega’s naar de kroeg. Ze voelen zich beiden goed, maar het kan natuurlijk altijd beter. Ze komen erachter dat ze precies hetzelfde standaard voedingssupplement gebruiken. Onbegrijpelijk, vinden de twee. Want geen enkel individu is hetzelfde. Ze ontwikkelen een unieke voedingstest en starten een bedrijf dat gespecialiseerd is in vitamines die zijn afgestemd op verschillende individuele eet- en leefgewoonten.

De wereld van obesitas 

Dan zien ze dat meer en meer mensen kampen met ernstig overgewicht. En dat steeds meer mensen kiezen voor een vermageringsoperatie om zo hun eigen leven terug te krijgen. Dat inspireert de twee vrienden! Vanuit hun eigen passie voor gezondheid duiken ze in de wereld van obesitas en ontwikkelen een speciale multivitamine voor mensen met een gastric bypass.

FitForMe

Het resultaat  is zó goed, dat ze besluiten door te gaan op dit ingeslagen pad. Ze ontwikkelen multivitamines en andere supplementen voor patiënten met een maagband, sleeve, biliopancreatische diversie of duodenal switch. Vanaf dat moment is FitForMe hét bedrijf dat bariatrische patiënten ondersteunt op weg naar een gezonder leven.

Hoe wij de wereld zien

Meer en meer mensen lijden aan obesitas en de effecten van overgewicht. Om dit tegen te gaan, vinden er steeds meer operaties plaats. Deze operaties helpen patiënten een aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen en hun leven weer terug te krijgen. Mensen worden zich bewust dat gezond eten en sporten nodig zijn om een gezonde levensstijl te handhaven. En dat vitamines en mineralen een essentieel onderdeel daarvan zijn.

Dit vinden wij belangrijk

Zeker voor mensen die een vermageringsoperatie laten uitvoeren, is het nemen van vitamines en mineralen een absolute noodzaak. Omdat de maag zoveel kleiner is, krijgt het lichaam uit voeding alléén niet genoeg voedingsstoffen binnen. Wij streven ernaar om iedereen hierover te informeren.

Onze belofte aan u

Bij FitForMe begrijpen we uw strijd met uw gewicht. U heeft de dappere beslissing gemaakt om een levensveranderende operatie te ondergaan. Uw eerste stap naar een nieuw gezond leven. Gefeliciteerd!

Na de operatie is het belangrijk om uw dieet aan te vullen met op maat gemaakte multivitamines , omdat uw lichaam niet meer in staat is om alle benodigde dagelijkse vitamines en mineralen in voldoende mate binnen te krijgen.

Vanuit FitForMe kunnen we ervoor zorgen dat u wél aan uw dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen komt. Dat kunnen we waarmaken, omdat we het wetenschappelijk hebben aangetoond.

U en uw gezondheid staan bij ons op nummer één. Daarom willen we u de allerbeste persoonlijke service geven en een product leveren dat echt werkt. Wij beloven u de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. En dat doen we met veel plezier.

FitForMe is uw grootste supporter en ondersteunt u op weg naar een gezonder leven. We kijken ernaar uit u te helpen op koers te blijven. Nu en voor de rest van uw leven.

FitForMe is er voor ú.