Haal ook het maximale
uit uw dag.

Ons verhaal...

Ons verhaal begint met twee vrienden. De één is veel buiten, eet gezond, maar sport weinig. De ander sport juist erg fanatiek, maar heeft een kantoorbaan en gaat regelmatig met collega’s naar de kroeg. Ze voelen zich beiden goed, maar het kan natuurlijk altijd beter.

Voedingssupplementen helpen daarbij. Ze zijn vaak het verschil tussen je goed en nog beter voelen. Net dat extraatje dat je nodig hebt. Dat snapt iedereen, maar het feit dat beide vrienden precies hetzelfde standaard voedingssupplement gebruiken vinden wij onbegrijpelijk.

Weg met standaard

Alles is tegenwoordig op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Zo stelt u met een paar clicks uw eigen droomvakantie samen en kiest u gemakkelijk de kleding die bij u past. Waarom nemen we, als het om onze gezondheid gaat, dan nog steeds genoegen met massaproductie? Met standaard supplementen van de grote merken moet u als individu maar hopen dat u de juiste samenstelling krijgt. Maar zeker weten doet u dat nooit.

Dat kan beter

Het mag duidelijk zijn, wij zijn er van overtuigd dat het beter kan. Wij geloven dat ieder mens uniek is en het verdient om uniek behandeld te worden. Wij zijn FitForMe en bieden voedingssupplementen afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Het is onze droom dat u het optimale uit uw dag haalt. Met voedingssupplementen die u speciaal kunt afstemmen op uw eigen bouw, conditie en voedingspatroon. Let wel, wij verrichten geen wonderen, maar bieden u wel de optimale ondersteuning voor uw gezondheid.

Haal het optimale uit uw dag!

Het is niet alleen onze voedingstest die FitForMe onderscheidt van andere merken. Het echte geheim is onze persoonlijke service. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden. Wij zien u als individu, nemen u serieus en voorzien u van professioneel advies. Allemaal zaken die wij vanzelfsprekend vinden en waarmee we het verschil maken. Iedere dag weer.

Inmiddels zijn er steeds meer mensen die het verschil ervaren tussen een standaard product en een persoonlijk supplement. Neem ook geen genoegen met standaard, maar haal het optimale uit uw dag. Welkom bij FitForMe!