Vertrouwd door 130.000+ mensen voor hun voedingssupplementen

Kickstart je dag met proteïne koffie

Eerst een kop koffie in de ochtend? Voor veel mensen is dit het dagelijkse ritueel. Toch is het na een maagverkleining beter om niet te veel koffie te drinken. We adviseren ½ kopje koffie per dag. Kun je jouw kopje zwart goud niet missen en wil je ‘m gezonder maken? Voeg dan een schep eiwitpoeder toe. Zo verhoog je jouw dagelijkse eiwitinname, dat essentieel is na je operatie. Drink je koffie met proteïne warm of koud. Smaakt heerlijk en supereenvoudig om te maken.

Wist je dat...

Proteïne goed is voor sterke spieren, spiergroei en spierherstel? Omdat je minder eet en opneemt na je maagverkleining krijg je minder proteïne binnen. Daarom is het zo belangrijk om op je eiwitinname te letten. Pure Whey Protein is speciaal ontwikkeld voor een maagverkleining. Te gebruiken als aanvulling op eiwitrijke voeding. Lekker als eiwitshake of toevoeging aan je favoriete gerecht.

Dit heb je nodig

Voor 1 persoon

  • ½ kopje koffie
  • 20 milliliter amandelmelk (optioneel: magere melk, havermelk of andere plantaardige varianten)
  • 15 gram Pure Whey Protein Naturel of Vanille 
  • voeg ijsblokjes toe voor ijskoffie


Zo maak je het recept

  1. Zet een half kopje koffie.
  2. Voeg amandelmelk (of een variant) en Pure Whey Protein toe. Roer goed door, zodat je geen klontjes krijgt.
  3. Drink je ‘m liever koud? Laat de koffie afkoelen en voeg ijsblokjes toe. Yes, zo simpel is het!

Tip van onze diëtist Solenne

Waarom je beter niet te veel koffie drinkt als je een maagverkleining hebt? Koffie is gemaakt met behulp van koolzuur. Dit kan gasbubbeltjes veroorzaken in je kleine maag en leiden tot maagproblemen. Houd het daarom bij ½ kopje koffie per dag.

Stel een vraag

Validated