Veilig winkelen

We zijn er trots op dat FitForMe het Certificaat Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org mag voeren. Voor u betekent dat een veilige betaalomgeving (beveiligd met een SSL-certificaat), een bedenktijd van 14 dagen, een onafhankelijke klachtenbemiddeling en zeker weten dat uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wel zo prettig.

Klachtenprocedure

We vinden het bij FitForMe erg belangrijk dat u tevreden bent. Mocht dat ondanks onze inspanningen niet zo zijn, laat het ons dan weten via telefoon, chat of e-mail. We lossen het graag voor u op. Heeft u daarna onverhoopt nog steeds een klacht? Stuur deze dan binnen redelijke termijn per e-mail of post naar ons toe. U krijgt uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie. Omdat FitForMe lid is van Thuiswinkel.org heeft u als klant ook toegang tot de geschillencommissie Thuiswinkel. U kunt zich daartoe wenden via: www.sgc.nl

Kiyoh

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. FitForMe zet KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het FitForMe zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken.