Een team met passie

Melissa

Ware theefanaat
30 verschillende smaken thee zitten er op dit moment in mijn kast, gok ik. Voor elke stemming een theetje! Na mijn opleiding Voeding en Diëtetiek in Den Haag ben ik in 2011 bij FitForMe komen werken, waar ze naast mij ook mijn theecollectie omarmd hebben. Ik vertel u graag van alles over onze vitamines en mineralen en neem echt de tijd om uw vragen over voeding en aanvullende voedingssupplementen te beantwoorden.

Kimberley

Teamleider met gastric bypass
Gezond eten, bewegen en voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen: ik weet als geen ander hoe belangrijk dat is na een vermageringsoperatie. In 2013 heb ik een gastric bypass gehad. Mijn eerste kennismaking met FitForMe was in het ziekenhuis, waar ik de WLS-supplementen geadviseerd kreeg. Ik was zó enthousiast over FitForMe dat ik er inmiddels werk! Als ervaringsdeskundige & teamleider sta ik u graag te woord.

Eline

Onze glutenintolerante coach
Hallo! Ik train het FitForMe Team op het gebied van service zodat ze u goed kunnen adviseren, met het beste resultaat voor u als klant. In mijn vrije tijd verras ik mijn familie en vrienden graag met gerechten uit het Midden-Oosten. Ik maak dan alles zonder gluten, omdat ik er zelf niet tegen kan. Hierdoor – en door mijn studie Voeding en Diëtetiek - weet ik dat het gebruik van een vitaminesupplement een uitstekende aanvulling op uw voeding is om gezond en fit te blijven.

Samantha

Sportieveling
Powerrrr! Lang leve de powerpannenkoeken! Hoewel ik veel van koken houd, mislukken mijn kookcreaties meestal jammerlijk. Door mijn post-HBO opleiding Voeding en Sport, kan ik u wél precies vertellen wat uw lichaam nodig heeft aan eiwitten, vitamines en mineralen bij intensief sporten. Onze powerpannenkoeken – ik heb ze inmiddels onder de knie – zijn daarbij goed voor de eiwitaanvulling.