Bezorgen en retourneren

Als u op werkdagen uw bestelling voor 21.30 uur aan ons doorgeeft, verzenden we uw supplementen dezelfde dag naar u toe. Onze partner DHL streeft er naar om een pakket binnen 1 werkdag te bezorgen.

Bij het aanvragen van een startpakket kunnen wij de aanvragen op werkdagen voor 16.00 uur, dezelfde dag naar u toe verzenden. Zo heeft u snel onze supplementen in huis om te proberen en te kunnen starten. Alle startpakketten welke na 16.00 bij ons binnen komen worden de eerst volgende werkdag verwerkt en verzonden.

Gemakkelijk thuisbezorgd

De meeste FitForMe supplementen hebben we zo ontworpen dat deze door uw brievenbus passen. Zo hoeft u niet thuis te blijven voor uw bestelling, wel zo gemakkelijk. De grotere verpakkingen sturen we via pakketpost naar u toe.

We voeren de verzending van uw supplementen met de grootst mogelijke zorg uit en de verpakking is bijzonder degelijk. Mocht uw bestelling onverhoopt toch beschadigd zijn, neemt u dan contact met de FitForMe Klantenservice.

Retourneren of ruilen. Eenvoudig en snel.

Wanneer u na ontvangst van uw bestelling besluit om de supplementen te retourneren of om te ruilen, heeft u daar tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd voor. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om de bestelling op te sturen als retour. De producten dienen ongeschonden te zijn als u deze besluit te retourneren.

U kunt uw pakket retourneren naar het volgende adres:
FitForMe
Postbus 428
3000 AK Rotterdam

Verzendkosten die in rekening worden gebracht bij het retourneren van pakketten, worden door FitForMe niet vergoed en zijn voor uw eigen rekening. Voor een brievenbuspakket betaalt u gemiddeld € 3,95 en voor een normaal pakket een bedrag van € 6,95. Indien de producten beschadigd zijn, door meer te doen dan nodig was om het product te beoordelen, kunnen er kosten in rekening gebracht worden en kan de retour niet worden vergoed.

Om u goed en snel te kunnen helpen, hebben we het liefst dat u ons telefonisch via 010 - 22 355 28 even laat weten dat u uw bestelling retourneert. Nadat u het pakket terugstuurt of aangeeft te zullen retourneren, ontvangt u het gehele aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. U kunt er ook voor kiezen om de producten om te ruilen. Indien u dit wenst, kunt u gebruik maken van het herroepingsformulier.

Heeft u vragen of wilt u uw bestelling annuleren voor dat wij deze hebben verzonden? Neem dan contact op met de FitForMe Klantenservice van via 010 - 22 355 28. Wij informeren u graag over het retourneren of ruilen van uw supplementen.

Bel ons eerst even

Om misverstanden te voorkomen, hebben we het liefst dat u ons telefonisch via 010 - 22 355 28 laat weten dat u uw bestelling retourneert. 

Geld terug of ander product

Als u uw product terugstuurt, ontvangt u uw aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de producten om te ruilen voor een ander FitForMe product. Indien u dit wenst, kunt u gebruik maken van het herroepingsformulier.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u uw bestelling annuleren voordat wij deze hebben verzonden? Neem dan contact op met het FitForMe Team via 010 - 22 355 28