Alle producten

Calcium Plus

Meer afbeeldingen

Calcium Plus
 • Bron van calcium in de vorm van citraat
 • Met extra vitamine D3 voor een goede opname van calcium
 • Calcium voor het behoud van sterke botten
Meer informatie
Opties Prijs per maand Totaal
Beste optie
€ 4,95 € 29,70
€ 5,32 € 15,95
- € 39,60

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 9,90

FitForMe Zeker
Vaste klanten hebben bij ons een streepje voor. Zo ontvangt u tót 25% korting op uw bestelling en geniet u bovendien van het gemak dat wij uw product elk kwartaal of half jaar bij u thuis bezorgen, zonder dat u ergens aan vastzit!

Omschrijving

Details

Met goed opneembaar calciumcitraat

Calcium helpt om uw botten sterk te houden. Als u niet elke dag yoghurt, melk of kaas eet, kunt u wel wat extra’s van dit mineraal gebruiken, als aanvulling. Deze aanvulling kunt u ook goed gebruiken na uw vermageringsoperatie, omdat u dan minder kunt eten. Onze Calcium Plus zijn calciumtabletten die gemaakt zijn van calcium citraat, een vorm van calcium die goed door uw lichaam wordt opgenomen. We hebben er vitamine D3 aan toegevoegd, dat verhoogt de calciumopname in uw botten, én vitamine K: deze ondersteunt ook de instandhouding van sterke botten. Zo haalt u meer uit uw supplement!

Kwaliteit

FitForMe garandeert u de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarom laten we al onze producten in Nederland maken door erkende bedrijven. Deze bedrijven voldoen aan de HACCP-normen en hebben bijbehorende certificeringen en keurmerken zoals de GMP (Good Manufacturing Practice), ISO 22000 en FSSC 22000. We verpakken onze tabletten en capsules bij voorkeur in speciale doordrukstrips, omdat deze zogenaamde blisterverpakkingen de beste bescherming bieden tegen invloed van zuurstof, vocht en licht. Lukt dat niet, dan kiezen we voor praktische potjes die eveneens goed beschermen tegen invloeden van buitenaf. En in een steeds transparantere wereld melden wij al onze supplementen aan bij Z-index, onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP).
Inhoud en gebruik

Content and use

Inhoud

Calcium Plus bevat per dagdosering (1-4 tabletten):

VitaminesVerbindingHoeveelheidRI 1
Vitamin D3 Cholecalciferol 1,5-6 µg 30-120%
Vitamin K1 Fytomenadion 25-100 µg 33-133%
Mineralen Verbinding Hoeveelheid RI 1
Calcium Calciumtricitrat 231-924 mg 29-116%

 1. RI = referentie- inname volgens Verordening (EU) 1169/2011.

Tips voor inname:

 • Bij voorkeur te gebruiken tussen de maaltijden of 's avonds met voldoende water.
 • Het is aan te bevelen om het calciumtablet gescheiden in te nemen van uw dagelijkse multivitamine, waarbij er minimaal 2 uur tussen de momenten van inname zit. Calcium beperkt namelijk de ijzeropname uit uw multivitamine als ze tegelijkertijd worden ingenomen. 

Ingrediënten

Calciumcitraat, vulstoffen (microkristallijn cellulose, siliciumdioxide), coating (glansmiddel; hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), bevochtigingsmiddel (polysorbaat 80), vitamines (phytomenadion bevat MAÏS), glansmiddelen (bijenwas, carnaubawas).

Aan dit product zijn geen kleur-, geur en smaakstoffen toegevoegd. De calciumtabletten zijn geschikt voor mensen met een vegetarische levensstijl. Dit product is ook geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen vanaf 12 jaar.

Aanbevolen dosering

Gebruik afhankelijk van uw voeding 1 tot 4 calciumtabletten per dag. Met een slokje water innemen, bij voorkeur tussen het ontbijt en de lunch. Overschrijd deze aanbevolen dosis niet. In overleg met uw diëtist kunt u bepalen hoeveel calciumtabletten u per dag nodig heeft om uw voeding optimaal aan te vullen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid zuivel (bijvoorbeeld kaas, melk en yoghurt) die u dagelijks gebruikt. Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde en evenwichtige voeding, voedingssupplementen zijn hiervoor geen vervanging.

Allergie informatie

Dit product is vrij van de volgende allergenen: glutenbevattende granen, schaaldieren, eieren, vis, pinda, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfiet bij concentraties > 10 mg SO2 per kilo of liter, lupine en weekdieren.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per tablet *
Energie in kcal 2,3
Energie in kJ 9,6
Koolhydraten in g 0,0
Eiwitten in g 0,0
Vetten in g 0,0

* 1 tablet weegt 1,3 gram

Bawaren

Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Informatie downloaden

Calcium Plus bijsluiter als PDF

Bestellen en retourneren

Uw bestelling

Als u de multivitamines of andere supplementen van FitForMe wilt bestellen, dan kan dat via deze website. We hebben onze webshop zo ingericht dat bestellen heel eenvoudig werkt. Zo gemakkelijk. Zo FitForMe.

Levertijd

Als u op werkdagen uw bestelling voor 15:00 uur aan ons doorgeeft, verzenden we uw supplementen dezelfde dag naar u toe en heeft u uw bestelling vaak binnen 1-2 werkdagen in huis.

Levering

Als betrouwbare partners voor de verzending van uw pakket werkt FitForMe samen met DHL Global Mail & Post NL. Met track & trace kunt u de status van uw bestelling op elk moment controleren.

Retourneren of ruilen. Eenvoudig en snel.

Wanneer u na ontvangst van uw bestelling besluit om de supplementen te retourneren of om te ruilen, heeft u daar tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd voor. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om de bestelling op te sturen als retour. De producten dienen ongeschonden te zijn als u deze besluit te retourneren.

U kunt uw pakket retourneren naar het volgende adres:

FitForMe

Tav: Retouren afdeling FitForMe

Watermolen 9

4751VK Oud-Gastel

Verzendkosten die in rekening worden gebracht bij het retourneren van pakketten, worden door FitForMe niet vergoed en zijn voor uw eigen rekening. Voor een brievenbuspakket betaalt u gemiddeld € 3,95 en voor een normaal pakket een bedrag van € 6,95. Indien de producten beschadigd zijn, door meer te doen dan nodig was om het product te beoordelen, kunnen er kosten in rekening gebracht worden en kan de retour niet worden vergoed. 

Om uw retourzending op de juiste manier te kunnen verwerken, is het noodzakelijk dat u uw pakket eerst aanmeldt. Dit kunt u gemakkelijk doen door contact op te nemen met onze klantenservice, via 010 - 22 355 28. U kunt er ook voor kiezen om de producten om te ruilen. Wij willen u verzoeken geen producten naar ons kantooradres te versturen.

Heeft u vragen of wilt u uw bestelling annuleren voor dat wij deze hebben verzonden? Neem dan contact op met de FitForMe Klantenservice van via 010 - 22 355 28. Wij informeren u graag over het retourneren of ruilen van uw supplementen.

Bel ons eerst even

Voordat u uw pakket retourneert, dient u eerst uw pakket aan te melden. Pakketten die niet aangemeld zijn kunnen helaas niet retour aangenomen worden. U kunt uw pakket gemakkelijk vooraankondigen door contact op te nemen met onze klantenservice op telefoonnummer 010 - 22 355 28.

Geld terug of ander product

Als u uw product terugstuurt, ontvangt u uw aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de producten om te ruilen voor een ander FitForMe product.

Calcium Plus

Wat is FitForMe Zeker
Als u kiest voor FitForMe Zeker krijgt u uw supplement elk kwartaal of elk half jaar automatisch thuisgestuurd, wel zo gemakkelijk. U hoeft zelf niet meer aan het bestellen te denken en komt nooit zonder uw supplement te zitten. Uiteraard zit u nergens aan vast en u kunt uw bestelling altijd uitstellen of stopzetten. Bovendien krijgt u een mooie korting als u voor het herhaalgemak van FitForMe Zeker kiest!
Wat is het verschil tussen Calcium Forte en Calcium Plus?
Het grootste verschil zit hem in de dosering. In de Calcium Forte zit namelijk twee keer zoveel calcium als in Calcium Plus. Calcium Forte zijn kauwtabletten, verkrijgbaar in twee smaken, en Calcium Plus zijn sliktabletten. Indien u moeite heeft met het slikken van tabletten kunt u het beste kiezen voor de kauwtabletten. Beide supplementen bevatten het goed opneembare calciumcitraat en vitamine D3 voor een goede opname van calcium in uw botten.
Waarom moet er twee uur tussen de inname van mijn multivitamine en mijn calcium supplement(en) zitten?
Calcium beïnvloedt de opname van ijzer. IJzer kunt u ter aanvulling op uw voeding goed gebruiken na uw operatie. De meeste mensen nemen 's morgens hun multivitamine (let wel: als u melk drinkt of yoghurt eet, wacht dan ook twee uur met het innemen van uw multivitamine). Uw calciumtabletten kunt u dan tijdens de lunch of later op de dag innemen.

Misschien bent u ook in deze producten geïnteresseerd:

 • WLS Optimum

  WLS Optimum

  • Goede multivitamine voor na uw sleeve
  • Eén capsule per dag
  • En ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
 • WLS Forte

  WLS Forte

  • Multivitamine voor iedereen met een gastric bypass
  • Eén capsule per dag
  • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
 • WLS Maximum Pakket

  WLS Maximum Pakket

  • Goede multivitamine voor na uw biliopancreatische diversie of duodenal switch
  • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
  • Met GRATIS Vitamine A